укр   рус   eng
ІМПАК - традиції і новації
 
 
 
Перейти на головну
Відправити листа
 

Щоб очищена картопля при вариві не почорніла

 
Щоб очищена картопля при вариві не почорніла і була смачніша, додайте у воду ложечку лимонного соку і 2 шматочки цукру. Якщо картопля підморожена, то перед варивом її треба потримати в холодній воді, а потім опустити в кип'яток, куди, окрім солі, додати 1 чайну ложку оцту – неприємний присмак щезне.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Новини
 
Соя поки що екзотична рослина для України

Цього року Україна збере понад 1 мільйон тонн сої. Поки що це для нас рекорд. >>
© 2009 «Імпак». Всі права захищені.